top of page

17. mai 2025

iStock-480338348.jpg

Program

Bli med å feire dagen hos oss! Kl. 11:00 - 24:00 

KL. 11:00 - 13:00 TAPASMENY 

Hovedrett: 

Velmodnet spekeskinke - Spekepølse med elg og einebær
Kreme
t potetsalat med mango, syltet rødløk, dill, vårløk og sprø spekeskinke

Frisk salat med sukkererter, reddiker, historiske tomater og granateple. 
Timian og skogsopp pølse
Tomat tortilla fylt med røkelakskrem

Urtemarinert Jarlsberg XO vellagret
Omelett med urter og chorizo
Chilimarinerte oliven  
Foccacia - aioli

Allergener: Egg, fisk, gluten(hvete), melk, nøtter. 

​

Dessert: 
Bakt ostekake med bringebær fra Nordre Sand Gård. 

Allergener: Egg, gluten(havre, hvete) melk, 
 

Menypris kr. 495,- pp

 

KL. 13:00 - 22:00 FESTMENY

​

Forrett inkludert
Speltkjeks med ostekrem, pepper syltede jordbær, peper karse - Toast med skagen, reker, kreps, røkelaks, dill, løyrom - Reinsdyrtartar på sprø kjeks, njudajamajones, vårløk. .  
Allergen: Gluten(hvete,), fisk, melk, skalldyr. 

​

Hovedrett: Her kan man velge mellom 3 retter. 

Pannestekt røyefilet
Blomkålsalat, med ristede kikerter, urtebakt potet, ramsløksmajones, rispuff. 
Allergen: egg, fisk, melk,

​

Helstekt ytrefilet av okse
pastinakkpuré, gulrotsalat, bakte minigulrøtter, limemarinert rødløk, hasselbackpotet, bringebær,- og rødvinssaus. 

Allergen: melk, selleri, sulfitt 

​

Okseburger
cheddarost, bacon, karamellisert løk, tomatdressing, briochebrød, trøffelpoteter med bacon og parmesan.

Allergen: egg, gluten(hvete), melk

​

Dessert inkludert

Vaniljemousse med jordbær og marengs
Allergen: egg, melk, gluten(hvete), mandel

​

Menypris kr. 795- pp

Egen barnemeny.

​

Meld deg inn på vårt nyhetsbrev holdt deg oppdatert med events og spennende tilbud!

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!

  • Facebook
  • Instagram

© 2013-2025 Pi Taket

bottom of page