top of page

17. mai 2023

C920CA1D-A96C-4FE9-ABED-C5AB73FA9405.jpg

Program

Bli med å feire dagen hos oss! Kl. 11:00 - 22:00 

KL. 11:00 - 13:00 TAPASMENY 

Hovedrett: 

Velmodnet spekeskinke - Spekepølse med elg og einebær
Varmrøkt røye fra Knutstad & Holen, Hamar
Kreme
t potetsalat med soltørkede tomater, vårløk, chorizo og blåmuggost. 
Omelett med spinat og fetaost  -  Chili tapaspølse
Marinerte oliven  -  Honningmarinert Jarlsberg XO vellagret
Karamelliserte nøtter   - Frisk ruccolasalat med oliven olje
Foccacia med aioli

Allergener: Egg, fisk, gluten, melk, nøtter, selleri. 

​

Dessert: 
Jordbær panna cotta

Allergener: Melk
 

Menypris kr. 395,- pp

 

KL. 13:30 - 22:00 FESTMENY

​

Appertizer inkludert
Tomat tortilla med spekeskinke fra Tind, sopp,- og trøffelkrem toppet med potetsticks. 
Allergen: Gluten, melk

​

Hovedrett: Her kan man velge mellom 3 retter. 

Pannestekt røye fra Trøndelag serveres med appelsin marinert agurk og brokkoli,
Sitrusmarinerte perlepoteter, pastinakkpuré, ørretrogn, hvitvins smørsaus.

Allergen: Fisk, melk, selleri, sulfitt

​

Urtemarinert ytrefilet av okse serveres med gulrotpuré, syltet delikatesseløk, stekte aspargesbønner, glaserte mini gulrøtter. Fondantpotet og timiansjy. 
Allergen: Melk, selleri, sulfitt. 

​

Pi Burger
Burger av høyrygg med briochebrød, bbq, bacon, cheddar, salat, tomat, pickles. 
Urtestekte p
otet klyfter toppet med parmesan og cheddar. 
Allergen: Egg, melk, soya, selleri. 

​

Dessert inkludert
Tiramisu med skogsbærkompott
Allergen: Egg, gluten, melk. 

​

Menypris kr. 545,- pp

Egen barnemeny.

​

bottom of page